skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
antislip buiten header

Antislip

Antislip oplossingen

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Het uitglijden en vallen willen we natuurlijk het liefst voorkomen. Met onze vele antislip oplossingen kunnen we elke gladde omgeving veilig maken. Zo bieden we antislip aan voor binnen, met antislipmatten en meer grip op trappen. Voor de wellness afdeling hebben we ook een uitgebreid assortiment, zo zijn kleedkamers, sauna’s en zwembaden veilig te betreden.

Openbare ruimtes en op de werkvloer

Buiten is ook veel slipgevaar, met name als het slecht weer is. Vlonders, trappen, loopbruggen, galerijen en terrassen kunnen glibberig en glad worden. Valpartijen kunnen op allerlei plekken gebeuren, zowel in openbare ruimtes als op de werkvloer. Ter preventie hiervan hebben wij een breed scala aan antislip oplossingen.

Specialisten in antislip oplossingen

MAPRO heeft een team met veel ervaring in het geven van een passend advies. Indien gewenst kunnen we eveneens de installatie verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van antislip, maar ook op allerlei andere vloer- en muur oplossingen.
Met een hoog niveau van dienstverlening streven wij ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren.

Omdat wij beschikken over een eigen installatie team hebben we korte communicatielijnen waarbij wij onze praktijkkennis direct inzetten voor de innovaties binnen ons programma.

Meer informatie of persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op!

Direct offerte ontvangen

  Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.


  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen