skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Informatie COVID-19 Producten

Wij hebben een aantal producten in het assortiment van o.a. Romus die van belang zijn tijdens de crisis die is veroorzaakt door het coronavirus COVID-19. Download hier de productsheets voor mondkapjes en plexiglas bescherming.

Romus®

Romus® levert een divers programma aan materialen, profielen, toegankelijkheid en gereedschappen. Meer weten over Romus®? Neem een kijkje op de speciale Romus® pagina.

Proline

Binnen onze afbouwprofielen leveren wij veel van het merk Proline. Onder andere tegelprofielen, badkamer profielen en vloerprofielen komen uit deze mooie lijn. Lees meer over onze afbouwprofielen hier.

SPM

Een groot deel van onze wandbescherming wordt gemaakt door SPM van Gerflor. Bekijk het uitgebreide assortiment binnen de categorie muurbescherming.

Döllken

Wij hebben een mooi plinten programma, daarbinnen leveren wij plinten van Döllken. Zij hebben een mooi en kwalitief programma, wat een mooie aanvulling is voor de rest van ons assortiment in plinten.

Back To Top
×Close search
Zoeken

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen