skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009

Mapro B.V.

Mapro is een Nederlands bedrijf, dat zich richt op topkwaliteit entreematten, antislip-oplossingen, bouwprofielen, wandbescherming, plinten en toegankelijkheid. Vanuit onze thuisbasis in Heerhugowaard, gevestigd in een voormalige drukkerij, leveren en installeren wij in de gehele Benelux.

Ons team heeft jarenlange ervaring in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij wij de dienstverlening naar een zo hoog mogelijk niveau tillen. Wij streven ernaar u bovendien het beste antwoord binnen uw budget te leveren.

Wij beschikken ook over een eigen installatieteam, dat op elk project aan de slag kan gaan met onze producten.

Voorheen Mats+Profiles

Wij zijn meer dan alleen maar matten en profielen. Vandaar dat wij hebben besloten om door het leven te gaan als Mapro en Mats+Profiles als naam achter ons te laten. Verder is er niets veranderd in ons bedrijf. Wij bieden nog steeds dezelfde kwaliteit en service. Een merknaam als Mapro benadrukt beter waarvoor wij staan en helpt ons verder te groeien.

De naam Mapro staat voor ‘Maatwerk in project en product’, maar is ook een knipoog naar ons verleden als Mats+Profiles.

Mapro Bus - Scheveningen

Scheveningen – Legoland

Mapro Pand Vlag

Pand in Heerhugowaard

Mapro Bus R13

R13 installatie

Recente projecten

Back To Top
×Close search
Zoeken

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen