skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009

Mapro B.V.

Mapro is een Nederlands bedrijf dat zich richt op topkwaliteit entreematten, antislip oplossingen bouwprofielen, wandbescherming, plinten en toegankelijkheid. Vanaf onze thuisbasis in Heerhugowaard, gevestigd in een voormalige drukkerij, leveren en installeren wij in de gehele Benelux.

Ons team heeft jarenlange ervaring in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij wij dienstverlening naar een zo hoog mogelijk niveau tillen. Wij streven er naar u bovendien het beste antwoord binnen uw budget te leveren.

Wij beschikken ook over een eigen installatieteam die op elk project aan de slag kunnen gaan met onze producten.

Voorheen Mats+Profiles

Wij zijn meer dan alleen maar matten en profielen, vandaar dat wij hebben besloten om door het leven te gaan als Mapro en Mats+Profiles als naam achter ons te laten. Verder is er niets veranderd in ons bedrijf, wij bieden nog steeds dezelfde kwaliteit en service. Met een merknaam als Mapro dekken wij meer waar wij voor staan en kunnen wij alleen maar verder mee groeien.

De naam Mapro staat voor ‘Maatwerk in project en product’, maar geeft ook een knipoog naar ons verleden als Mats+Profiles.

Mapro Bus - Scheveningen

Scheveningen – Legoland

Mapro Pand Vlag

Pand in Heerhugowaard

Mapro Bus R13

R13 installatie

Recente projecten

Wandbescherming Na

Het effect van wandbescherming

Herken je de zwarte strepen op de wand? Dat komt door regelmatige impact en schuren langs de muur. Wandbeschadigingen kunnen…

Vlonderstrips Breda

Strakke looppaden met vlonderstrips

Vlonderstrips gaan hier als warme broodjes over de toonbank. Voor particulieren, maar ook voor grotere installaties, zoals bij dit project…

Back To Top
×Close search
Zoeken

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen