skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009

Wat kunnen wij betekenen voor VvE’s?

Beheert u een VvE of wilt u uw VvE inschakelen om verbeteringen of aanpassingen te doen bij uw woningcomplex? Dan bent u op het juiste adres bij Mapro.

Pastamat entreemat hotel

MAPRO is een specialist. Een uitgebreid programma van entreematten, antislip oplossingen en wandbescherming.
We denken graag met u mee in oplossingen, om uw balustrade of galerij antislip te maken of bijvoorbeeld
om uw wanden langdurig te beschermen tegen gebruikersschade en zo te besparen op uw onderhoudskosten.

Entreezone

Een goede planning van de entreezone waarbij het vocht en vuil tegengaan bij de entree samen gaan met de gewenste uitstraling, onderhoud en functie. Houdt de entreemat in de publieke entree rekening met bijv. rollators en rolstoelen en grote verkeersstromen (zoals bijvoorbeeld de Smartscraper doet)  of betreft het een personeelsingang waar vooral vuil en vocht tegenhouden prioriteit heeft en is een borstelmat de wenste oplossing. Elke entree heeft zo zijn eigen functie en behoefte. MAPRO heeft een zeer ruime collectie entreematten en droogloopmatten en biedt een op maat gemaakte oplossing voor elke entree en budget.

Vraag ons voor een advies of een alternatief , MAPRO adviseert, meet en installeert voor een optimaal eindresultaat. U kunt uw klant voorzien van de beste oplossing tegen een scherpe prijs.

antislip trap banner

Direct offerte ontvangen

  Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.


  [/vc_column]

  Acrosmart Wandbescherming

  Een prettige sfeer in de verblijfsruimten, een optimale hygiëne en veiligheid in de publieke ruimtes, vragen ook aandacht. Zijn bijvoorbeeld de muren bestand tegen het botsen van fietsen of rollators, verhuis-proof?
  Is de muur weer gemakkelijk schoon te maken en zijn de eventuele zwarte strepen die ontstaan aanraken van handen weer gemakkelijk te verwijderen?

  Het lijken eenvoudige vragen die normaal gesproken direct met een ja te beantwoorden zouden moeten zijn.
  Maar we komen maar regelmatig met VVE’s  in contact die oplossingen zoeken voor muur en deur beschadigingen en die afwillen van 1x per jaar opnieuw sausen en verven.

  Mapro helpt projectgericht met u mee te denken in een totaal oplossing. Door onze volledige plaatsingsservice, expertise en kwaliteit kunt u morgen al beginnen met
  het besparen op de onderhoudskosten. Wandbescherming meer dan 10+ jaren mee en hebben een terugverdien tijd van gemiddeld 3 jaar, dat betekent dus een minimaal 7 jaar
  verdienen aan de besparing op onderhoudskosten.

  Muurbescherming VVE

  VVE Ommedijk

  Veiligheid

  Een goede entreezone draag al heel wat bij aan een veiligere vloer maar er zijn meerdere gebieden in en om het gebouw waar een extra antislip oplossing gewenst is. Zoals bijvoorbeeld in de galerijen en balustrades maar ook trappen en gladde houten vlonders om het gebouw kunnen extra aandacht vragen voor het voorkomen van ongevallen door gladde vloeren.  Ook hier biedt MAPRO een ruime keuze aan antislip oplossingen die geschikt zijn om de vloeren weer veilig te maken.

  Antislip R13 Granulaat VVE installatie

  Een selectie van de voor u meest relevante artikelen

  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen