skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Toegankeheid gebouwen header

Toegankelijkheid

Wat is Toegankelijkheid?

Toegankelijkheid heeft te maken met het creëren van een veilige omgeving voor wandelend en/of rijdend verkeer. Vaak wordt dit geassocieerd met mensen die een visuele – of mobiele beperking hebben, maar iedereen heeft baat bij veiligheid en signalering.

Het hoofddoel van producten binnen toegankelijkheid is het bewustmaken van mensen voor de mogelijke gevolgen, zodat het risico op verwondingen kan worden beperkt en het verkeer voor iedereen wordt vereenvoudigd.

Hieronder is een overzicht aan de verschillende productgroepen die wij kunnen aanbieden, onder andere van Romus.

VoordelenVoor wie?Waarschuwings-tape op ramenAntislip trap-profielenMarkerings-tapePodotactiele tegels en spijkersLeuningenGeleidings-strokenBord in brailleHellingenEntreematten
Mogelijkheid creëren voor veilig verkeer binnen en buitenIedereen
Verkeer vereenvoudigenPersonen met visuele beperking
Verkeer vereenvoudigenRolstoelgebruikers en wandelwagens

Productgroepen

Klik verder om meer te lezen over onderstaande productgroepen die allemaal iets bijdragen aan de toegankelijkheid in en om gebouwen.

Installaties door ons team
Podotactiele Noppen Installatie
Podotactiele Noppen Installatie
Podotactiele Noppen Installatie
Podotactiele Noppen Installatie
Gidslijnen Gemeentehuis
Gidslijnen Gemeentehuis
Gidslijnen Gemeentehuis
Gidslijnen Gemeentehuis

Toegankelijk gebouwen voor binnen én buiten

Wat betekent toegankelijkheid?

Toegankelijkheid verwijst naar het specifieke ontwerp van een product dat werd vervaardigd om mensen te helpen en te beschermen wanneer ze wandelen of rijden door gebouwen en in de buitenlucht: geleidestroken moeten binnen de EU op dezelfde manier worden aangeduid zodat mensen zich makkelijker kunnen voortbewegen, zelfs wanneer ze naar het buitenland gaan, in overeenstemming met de Europese richtlijnen.

Het hoofddoel van geleidestralen is het bewustmaken van mensen voor de mogelijke gevolgen, zodat het risico op verwondingen kan worden beperkt en het verkeer van personen met een beperkte mobiliteit en een visuele beperking kan worden vereenvoudigd.

Niet alleen voor slechtzienden

Onze producten binnen toegankelijkheid helpen niet alleen slechtzienden, maar elke bezoeker van uw pand. Want de producten helpen ook om de weg te vinden en ondersteunen voetgangers. Denk bijvoorbeeld aan leuningen, antislip, trapneuzen met herkenbare inlage en markeringen.

Meer informatie?

Komt u er niet helemaal uit wat u nou precies nodig heeft? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies en maken eventueel een afspraak. Met een hoog niveau van dienstverlening streven wij ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Omdat wij beschikken over een eigen installatie team hebben we korte communicatielijnen waarbij we onze praktijkkennis direct inzetten voor de innovaties binnen ons programma.

Direct offerte aanvragen

  Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.  * verplichte velden

  Back To Top
  Zoeken

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen