skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Toegankeheid gebouwen header

Toegankelijkheid gebouwen

Toegankelijk gebouwen voor binnen én buiten

Wat betekent toegankelijkheid?

Toegankelijkheid verwijst naar het specifieke ontwerp van een product dat werd vervaardigd om mensen te helpen en te beschermen wanneer ze wandelen of rijden door gebouwen en in de buitenlucht: geleidestroken moeten binnen de EU op dezelfde manier worden aangeduid zodat mensen zich makkelijker kunnen voortbewegen, zelfs wanneer ze naar het buitenland gaan, in overeenstemming met de Europese richtlijnen.

Het hoofddoel van geleidestralen is het bewustmaken van mensen voor de mogelijke gevolgen, zodat het risico op verwondingen kan worden beperkt en het verkeer van personen met een beperkte mobiliteit en een visuele beperking kan worden vereenvoudigd.

Niet alleen voor slechtzienden

Onze producten binnen toegankelijkheid helpen niet alleen slechtzienden, maar elke bezoeker van uw pand. Want de producten helpen ook om de weg te vinden en ondersteunen voetgangers. Denk bijvoorbeeld aan leuningen, antislip, trapneuzen met herkenbare inlage en markeringen.

Meer informatie?

Komt u er niet helemaal uit wat u nou precies nodig heeft? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies en maken eventueel een afspraak. Met een hoog niveau van dienstverlening streven wij ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Omdat wij beschikken over een eigen installatie team hebben we korte communicatielijnen waarbij we onze praktijkkennis direct inzetten voor de innovaties binnen ons programma.

Direct offerte aanvragen

  Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.


  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen