skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Toegankelijkheid veiligheid diverse header

Veiligheid Diversen

Veiligheid Diversen

Veiligheid Diversen: een aanvulling

Om de veiligheid in en rondom gebouwen nog meer te vergroten hebben wij nog een aantal extra producten die toegepast kunnen worden. Natuurlijk zijn de podotactiele spijkers en tegels, gidslijnen, markeringen & trappen beveiliging de belangrijkste onderdelen om openbaren ruimten en gebouwen zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle mensen.

Voorkom valpartijen

Neem een kijkje in ons uitgebreide antislip programma, want een groot aantal ongevallen komt door het uitglijden of slippen op gladde ondergronden. Met antislip verhoog je daarom de veiligheid.

Toegankelijk voor iedereen

Wist je dat ruim 2,5 miljoen mensen in Nederland met een beperking leven. Dit zijn mensen met een auditieve, visuele, motorische en/of verstandelijke beperking, maar ook mensen die gebruik maken van een assistent hond. Om het voor deze mensen ook toegankelijk te maken in openbaren gebouwen is het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid in het leven geroepen.

Persoonlijk advies

Meer weten over toegankelijkheid, markeringen, routegeleiding of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We geven u graag advies en komen indien gewenst op locatie installeren met ons eigen installatie-team.

Direct offerte aanvragen

  Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.


  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen