skip to Main Content
   
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Wandbescherming Zorginstelling
Wandbescherming Zorginstelling
Wandbescherming Zorginstelling
Wandbescherming Zorginstelling
Wandbescherming Zorginstelling
Wandbescherming ZorginstellingWandbescherming ZorginstellingWandbescherming ZorginstellingWandbescherming Zorginstelling

Wandbescherming in zorginstelling

Deze week geïnstalleerd in de fysio kleedruimte van een zorginstelling. De tegelwand had veel te lijden van de hulpmiddelen, rolstoelen etc.
Om deze beschadigingen en zwarte vegen weg te werken, is er gekozen voor de wandbescherming AcroSmart Basic. De Acrosmart basic biedt bescherming tegen krassen en beschadigingen en  is onderhoudsvriendelijk.

Meer dan alleen bescherming

muurbeschermingDe lila kleurkeuze van de wandbescherming heeft geleid tot een warmere uitstraling van de ruimte. Hierdoor biedt de wandbescherming niet alleen een praktische maar ook een decoratieve oplossing. De ruime keuze aan kleuren en motieven van de Acrosmart Basic kan de eentonigheid van ruimtes doorbreken. Door middel van patronen en kleuren kan er een eigen herkenbare indentiteit aan de ruimtes worden gegeven.

Wilt u meer informatie of een op maat gemaakte offerte voor uw muren,  neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee in oplossingen. Zo heeft MAPRO ook een mooie collectie van de Acrosmart Cliniwall wandbescherming  deze is PVC vrij en speciaal ontworpen voor het gebruik in de zorg.

Back To Top
Zoeken